Maurana

hai la cumpărături inteligente

locul unde banii tăi chiar au valoare și îți mai rămâne ceva și de un cadou pentru cei dragi ...

De ce Maurana?

Aici la Maurna, facem toate eforturile, pentru ca tu să poți găsi în aceste momente de relativă instabilitate financiară , produse de bună calitate, la niște prețuri pe care să ți le poți permite. În așa fel încât să umplii un coș cu cumpărături, fără să-ți golești de tot portofelul.

Suntem o echipă tânără iar provocarea noastră principală este ca tu să fii bine servit, să găsești la noi toate lucrurile de care ai nevoie, să revii și de ce nu să ne recomanzi și prietenilor tăi.

Nu suntem de ieri de alaltăieri în domeniu avem în spate o istorie o experiență care încet încet crează o tradiție. Aflăm mai multe despre noi despre cum am apărut cum ne-am dezvoltat și care este dinamica eforturilor noastre pentru ca tu să găsești mereu lucruri bune și la un preț convenabil.

Cum cumpăr?

Indiferent dacă ai o mică afacere și cumperi pentru a revin de produsele noastre clienților tăi, sau dacă ești un cumpărător punctual care vrea ca să se aprovizionarea la sfârșit de săptămână, sau care are nevoie în momentul acesta de un produs, la noi le găsești pe toate, la cele mai convenabile prețuri.

Iată cum cumperi de la Maurana și cum poți să intri în posesia produselor dorite.

CATALOG
de prodduse

Avem un număr de produse care variază între 4200 și 4400.
Și pentru că deocamdată nu vindem online, te invităm chiar aici să le vezi să le evaluezi și să le compari. Totuși avem pentru tine un catalog de produse în care poți să găsești tot ce te interesează brandurile dimensiunea cantitatea specificațiile fiecărui produs și bineînțeles că poți afla și prețul, telefonic. 

Accesează catalogul și caută produsele dorite în căsuța specializată este posibil ca datorită dinamicii vieții produselor pe care le vindem unele din ele să nu fie disponibile la un moment dat sau să fie înlocuite cu alte produse tocmai de aceea totdeauna vei fi bine venit să pui o întrebare telefonic pentru afla dacă este disponibil produsul dorit de tine.

Ți-a plăcut această pagină? Distribuie pe:

Facebook
WhatsApp

Pentru noi protectia datelor dumneavoastra personale este foarte importanta. Datele sunt colectate in scopul asigurarii celor mai bune oferte pentru dumneavoastra si pentru a va oferi cea mai buna experienta …

Orar Maurana

Luni730 – 1630
Marți730 – 1630
Miercuri730 – 1630
Joi730 – 1630
Vineri730 – 1630
SâmbătăÎnchis
DuminicăÎnchis

© Toate drepturile rezervate - MAURANA - 2023